El Consorci ofereix la seua ajuda en la recepció i acolliment dels 629 ocupants de l’Aquarius

bombersEl Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV) ha oferit tota la seua ajuda en l’acolliment del vaixell Aquarius, amb 629 immigrants a bord i que està previst que desembarque en la ciutat de València.

“Sensibles al S.O.S. desesperat”, el president del Consorci, Josep Bort, ha enviat aquest matí una carta tant al director de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel; com a la vicepresidenta i consellera d’Igual

tat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra. “Donada l’experiència i sensibilitat dels nostres efectius en tasques humanitàries, el Consorci posa a la seua disposició recursos humans i materials per a ajudar i atendre en l’operatiu de recepció i acolliment de l’Aquarius”, explica en la missiva.

Bort aprofita per a comunicar que es senten molt orgullosos de l’actitud dels nostres governants davant aquesta crisi ressaltant la disponibilitat absoluta expressada per l’alcalde de València, el president de la Generalitat i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. “Denunciem la vergonyosa actitud i completa manca de sensibilitat i solidaritat que han tingut altres països europeus negant l’ajuda humanitària que ara nosaltres oferim”, conclou la carta.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.