El director general d’Esport rep els campions d’Espanya en edat escolar de frontennis olímpic i paleta goma

18.07.25_Recepcio_Frontenis

El director general d’Esport, Josep Miquel Moya, ha rebut, en la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, la Selecció de Frontennis i Pilota de la Comunitat Valenciana, que es va proclamar, el passat mes de juny, campiona d’Espanya en edat escolar en les categories de frontennis olímpic i paleta goma.

L’acte també ha tingut la presència del president de la Federació de Frontennis i Pilota, Miguel Montalbán, i del responsable d’Escoles i Formació de la federació, Julio Giménez.

Així mateix, hi ha assistit un nodrit grup de jugadors de diferents modalitats com Rubén Moreno i David García, que han sigut campions d’Espanya de paleta goma.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.