El diumenge comencen les obres de millora del reasfaltado de la glorieta de Pío Baroja i General Avilés

València Notícies | Redacció.- La glorieta d’intersecció de les Av. De Pio Baroja i General Avilés presenta una capa d’asfalt de rodadura amb greus patologies de desgast, poliment, pèrdua de materials, deformacions i enfonsaments que suposen problemes de seguretat vial i de comoditat per als usuaris, per la qual cosa s’a partir d’este diumenge es van a dur a terme, en horari nocturn per minimitzar les molèsties, les obres corresponents per esmenar aquestes deficiències.Los trabajos se realizarán en horario nocturno para minimizar las molestias y durarán aproximadamente siete días.

La superfície total afectada entre ambdues actuacions és de 13.850 m² aproximadament i s’estendran 2.192 tones d’aglomerat. Els treballs, que s’efectuaran en horari nocturn per motius de seguretat en el transit  rodat  i per minimitzar molèsties als usuaris i veïns, duraran aproximadament 7 dies, a partir del diumenge 7 de maig.

Es procedirà en tota la superfície a una arrencada de 6 cm d’espessor per dur a terme a continuació un reg d’adherència entre capes bituminosas i l’estès d’una capa de 6 cm d’espessor d’aglomerat en calent de rodadura amb àrids porfídicos.

L’àmbit de les obres també inclou un tram molt deteriorat de l’Avinguda General Avilés, nombres imparells, compresos entre els carrers Aparicio Albiñana i Port de Santa María. En este cas, es fresaran 8 cm de mescla bituminosa per disposar una primera capa de regularització de 5 cm i una segona capa de rodadura amb aglomerat fonoabsorbent.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.