El Govern du cinc mesos ocultant la identitat i mesures cap a qui va insultar des de Renfe al conseller Marzà

23022017-pancatalanista-marza-rodaliesInsisteixen gairebé cinc mesos després que tramiten un expedient disciplinari “del qual es derivaran les sancions que siguen procedents“, el que no dóna cap garantía al no facilitar els documents

 

El Govern segueix ocultant i protegint a l’autor del tuit ofensiu contra el conseller d’Educació valencià, Vicent Marzà, emés des del perfil oficial de Rodalies Renfe de València. El cas d’aquest mal ús d’un perfil institucional per realitzar atacs polítics està sent ocultat des del mes de febrer, sense donar cap resposta convincent i sense informar els senadors de Compromís quí va ser el que va publicar aquest tuit, si es tractava d’algun membre exaltat de les noves generacions del PP o les mesures disciplinàries que s’han pres contra l’autor d’aquest tuit o les identificacions practicades entre els que tenen les claus per gestionar les xarxes socials de Rodalies València.

Com de costum, són insultants les respostes, ja que ens expliquen amb gran detall el funcionament del servei a twitter, el procés de selecció realitzat, la formació rebuda, fins i tot les estadístiques (seguidors, visites, impressions i tuits emesos) i la suposada acceptació del perfil social i, únicament, que es va iniciar un expedient de què es derivaran les sancions que siguen procedents, si s’escau. Afirmació que no dóna cap classe de garantia, en no facilitar cap mena de còpia dels expedients, sancions o mesures adoptades“, ha assenyalat Mulet.

Després de mesos d’evasives i falta de concreció, el senador Carles Mulet va tornar a interpel·lar per aquesta qüestió per conèixer quina persona en concret havia estat expedientada i l’estat de la proposta de sanció.

@ CercaníasVLC hauria de ser utilitzada únicament, segons els senadors valencians, per informar els ciutadans de les incidències o millores en el servei, però per contra veiem com s’utilitza políticament des d’una institució com Renfe per atacar un representant polític democràticament elegit. “Resulta intolerable“, ha assenyalat Mulet “que envien judicis de valor que llegeixen milers d’usuaris sobre la pertinença o no del conseller a una entitat i que per això se’l titlle de pancatalanista, utilitzant un tipus de llenguatge que segons les seues pròpies condicions d’ús del compte no permeten als seus usuaris. Tot un exemple“, ha conclòs.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.