BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

El Jurat falla la XIX edición del Concurs de piano ‘Mestre Josep Serrano’

S’ha fallat el XIX Concurs de Piano ‘Mestre Josep Serrano’ que s’ha celebrat en el Sala Constantí Llombart de la Societat d’Amadors de les Glòries Valencianes.

Este certamen, organisat per Lo Rat Penat, està dirigit als jóvens pianistes que estiguen realisant o hagen finalisat els seus estudis en conservatoris o escoles musicals de la Comunitat Valenciana, en l´objectiu d´ajudar a la promoció de les noves promeses en l´interpretació al piano. Per això conta en el recolzament de destacats professors, intèrprets i experts en piano valencians.

Guanyadors del XIX Concurs de Piano (d'esquerra a dreta): ANDREA BENABENT, FCO. JOSÉ GARCÍA I MARÍA LINARES.

Guanyadors del XIX Concurs de Piano (d’esquerra a dreta): ANDREA BENABENT, FCO. JOSÉ GARCÍA I MARÍA LINARES.

El concurs s´ha desenrollat en una gran participació, i un altíssim nivell interpretatiu i un gran temperament artístic per part dels concursants. Els membres del jurat han coincidit en senyalar l’increment del talent dels participants any rere any, lo que confirma al concurs organisat per la decana de les associacions culturals valencianes com a un dels més prestigiosos en esta disciplina per a jóvens intérprets.

Lo Rat Penat, fundada en 1878, decana de les societats culturals valencianes, és propietària per donació familiar del piano del mestre de Sueca, per lo que va decidir convocar este concurs en el nom de “Mestre Josep Serrano”, u dels més grans i prolífics compositors valencians.

Els guanyadors del Concurs de Piano: JAVIER MANUEL OBRER

Els guanyadors del Concurs de Piano: JAVIER MANUEL OBRER

Els premiats per categories han segut:

  • Categoria A:  MARÍA LINARES MORENO
  • Categoria B:  ANDREA BENABENT FOLLANA
  • Categoria C:  JAVIER MANUEL OBRER VALERO

I el jurat ha acordat concedir en la Categoria B una

  • Menció d’Honor: FCO. JOSÉ GARCÍA VERDÚ

Els guanyadors rebran els seus guardons en la cerimònia dels CXXX Jocs Florals que es celebrarà  pròximament en el Teatre Principal de Valéncia.

Aixina mateix, els guardonats participaran en un concert extraordinari que es celebrarà en el Palau de la Músicaen la pròxima primavera en data que oportunament s’anunciarà.

El concurs ha contat en el patrocini del Palau de la Música de Valéncia, Ajuntament de Valéncia, Diputació de Valéncia i Conselleria d’Educació, Cultura i Deport.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.