El #NouServef obri les portes a ciutadans i empreses per a ‘convertir-se en un espai d’oportunitats

València Notícies | Redacció.– El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha presentat el procés participatiu que ha engegat el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) i que obrirà nous espais dirigits a arreplegar les millores de l’organisme a nivell intern i extern, implicant a treballadors, ciutadans i empreses.

La campanya, que s’ha engegat aquest dimecres, ha sigut dissenyada per una empresa especialista en la promoció i disseny d’eines i processos d’Intel·ligència col·lectiva aplicats al territori.

Es tracta d’un procés que es planteja de forma col·lectiva i obert al personal intern, empreses i ciutadania en general i està plantejat com un primer pas per a evolucionar el model tradicional d’entitat pública i encaminar-se cap a un model que entén, des de fases inicials, la comunicació i el treball col·laboratiu com a camps a incorporar de forma transversal a tot el seu funcionament.

Presentación de el #NouServef.

Nomdedéu ha explicat que, amb aquest procés, el Servef pretén “recuperar l’esperit de servei públic que aquest organisme ha perdut en els últims anys”. “Pensem, ha assenyalat, que el servei valencià d’ocupació podria ser molt més útil del que ho és actualment, si som capaços d’analitzar-ho, de redefinir-ho, de refundar-ho”.

El secretari autonòmic ha destacat que la intenció del Consell és fer del Servef un espai d’oportunitats i que deixe de ser percebut “com un lloc on has d’anar quan les coses han deixat de funcionar”. Així, segons Nomdedéu el Servef és “molt més que un servei públic d’intermediació entre l’oferta i la demanda de llocs de treball”. “El Servef -ha declarat- és també formació i orientació”.

El responsable d’Ocupació ha reconegut que el mercat de treball ha canviat en els últims anys i les necessitats formatives són diferents i es troben en permanent evolució, les noves tecnologies modifiquen els mètodes tradicionals de recerca d’ocupació i la lluita per un mercat de treball inclusiu i de qualitat és més necessària que mai. “Liderar en aquest nou context és el nostre repte”, ha indicat Enric Nomdedéu.

A nivell intern del Servef es planteja la participació a través de tres vies; entrevistes, enquestes i tallers presencials. A nivell extern (ciutadania i empreses) s’ha dissenyat un breu qüestionari per a valorar el servei existent i proposar millores d’aquest consultar ací, tallers presencials i trobada en les ciutats d’Alacant, Castelló i València per a treballar al costat del personal del Servef millores per al dia a dia, que se celebraran el 24 d’octubre a Alacant, el 26 a València i el 30 d’octubre a Castelló.

Els formularis per a la inscripció de ciutadania i empreses estaran disponibles en la webconsultar ací
a partir del 27 de setembre, després de la presentació oficial.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.