El Palau de la Música inicia el período de venda de nous abonaments per a la temporada 2017-18

El Péndulo | Redacció.- El Palau de la Música ha iniciat el període de venda, dels nous abonaments para la temporada 2017-2018. Demà dissabte i diumenge 10, els melòmans podran comprar-los per a una temporada anual que consta de 42 concerts i també per a la Temporada de Tardor amb 13 concerts.

Zubin Mehta, Valery Gergiev, Daniel Harding, Fabio Luisi, LangLang, Sokolov, Martha Argerich, Pogorelich, Jourowski, Olga Peretyatko, Maria Joao Piras, Mathias Goerne, Katia i Marielle Labèque, Viktoria Mullova, Rinat Shaham, Leticia Moreno, Measha Brueggergosman i Ofelia Sala són alguns dels noms de la temporada 2017-18. Es tracta també del 75 aniversari de l’Orquestra de València.

Els preus per l’abonament anual són de 904 € per butaca i amfiteatre, 678 € per a tribunes 452 € per a fons, mentre que els preus de l’Abonament de Tardor són 268,00 € per a butaca i amfiteatre 201,00 € per a tribunes i 134,00 € per a fons. La venda de localitats soltes serà a partir del dia 27 de setembre del 2017 en les taquilles del Palau: repartiment de números a partir de les 8.30 hores i venda de les localitats a partir de les 9.00) Venda telefònica i en palauvalencia.com o servientradas.com, a partir de les 10.00 hores.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.