El Palau de la Música presenta un nou cicle amb 12 concerts de rock, pop i altres músiques actuals

El Péndulo | Redacció.- La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, i el director del Palau, Vicent Ros, han presentat el nou cicle “Rock, pop…, al Palau 2017”, en un acte al qual també ha assistit Sergi Almiñana en representació de l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana. Este cicle consta de 12 concerts d’estils diferents a les Sales Iturbi i Rodrigo. Començarà demà dijous amb David Otero i fins a desembre visitaran el Palau: Chambao, Coque Malla, Jarabe de Palo, Kiko Veneno, Blaumut, Zenet, Cooper, Tardor, Arcana Has Soul, Gener i Reina Roja. Tots els concerts seran a les 21.00 hores, i els preus oscil·len entre els 10 i 45 €.

Gloria Tello ha explicat que no vol que este cicle siga puntual, sinó “tot el contrari, volem que tinga continuïtat i se sume als nous cicles de “Cançó” i “Jazz a poqueta nit”, que han tingut una excel·lent acollida.” A més, ha aclarit que “la nostra línia de Palau Obert té com a objectiu acostar nous públics a l’auditori, i és per això que hem dissenyat este cicle, perquè totes les persones troben l’estil que els agrade i a un preu assequible”. En definitiva, “volem que en les sales del Palau es puga escoltar Barenboim, però també David Otero; Valery Gergiev i Kiko Veneno; Beethoven i Jarabe de Palo; Cecilia Bartoli i Coque Malla”. La presidenta del Palau ha destacat que el cartell d’este cicle “és un disseny espectacular de Dani Nebot, que va en la mateixa línia que l’últim que vam realitzar per al cicle de Jazz, per tal d’unificar els diferents estils musicals que el Palau acull”. Una de les prioritats, ha destacat la regidora, “és que el Palau tinga la projecció més gran possible tant a nivell nacional com internacional, sense oblidar que és un recurs cultural que pertany a la ciutat, als seus veïns i veïnes”.Cartel del ciclo.

Vicent Ros ha manifestat que amb este cicle “hem fet un pas endavant en la programació, perquè tenim l’obligació com a gestors culturals d’obrir el Palau a noves músiques, a diferents artistes i a donar suport als músics valencians”. De fet, ha puntualitzat “és la primera vegada que col·laborem conjuntament amb l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana, per a fomentar la indústria i el sector”. A més, “hem dotat la Sala Rodrigo d’un equipament nou perquè puguem realitzar en les condicions més idònies els concerts, com ara altaveus de diverses mides, processadors de senyals, taules de so i diversos projectors de vídeo”. Per al director del Palau “programar és el resultat del diàleg entre la institució, els artistes i el públic. Volem programar amb coherència perquè els nous cicles tinguen continuïtat”.

Per últim, el secretari de l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana, Sergi Almiñana, ha volgut destacar “la col·laboració dinàmica que hem establit amb el Palau, perquè per a nosaltres era molt important vincular la música actual amb este espai cultural”. En este sentit, ha afegit que “amb este cicle hi ha una aposta real i un auditori receptiu per a tots els promotors, que permeta albergar un públic més eclèctic, i que servisca per a sumar perquè València siga una ciutat de referència musical”.


Programa del cicle “Rock, Pop… al Palau 2017”

6 d’abril de 2017, dijous. 21.00                                                SALA RODRIGO

DAVID OTERO

18 €

21 d’abril de 2017, divendres. 21.00                                                   SALA ITURBI

CHAMBAO

Presentació del seu nou disc “Nuevo Ciclo”

25/20 €

6 de maig de 2017, dissabte. 21.00                                                   SALA ITURBI

COQUE MALLA

“Santo Tour 2017”

23/18 €

27 de maig de 2017, dissabte. 21.00                                            SALA RODRIGO

BLAUMUT

Presentació del seu nou disc “Equilibri”

15 €

10 de juny de 2017, dissabte. 21.00                                                 SALA ITURBI

JARABE DE PALO

“Gira 50 Palos”

45/30/24/16 €

17 de juny de 2017, dissabte. 21.00                                                 SALA ITURBI

ZENET

Presenta el seu nou disc “Si sucede conviene”

22/16 €

24 de setembre de 2017, diumenge. 21.00                                 SALA RODRIGO

COOPER

15 €

28 de setembre de 2017, dijous. 21.00                                    SALA RODRIGO

TARDOR

Presenta el seu nou disc

10 €

25 d’octubre de 2017, dimecres. 21.00                                            SALA RODRIGO

ARCANA HAS SOUL

Presenta el seu nou disc

10 €

4 de novembre de 2017, dissabte. 21.00                             SALA ITURBI

KIKO VENENO amb quartet de cordes dirigit per Michael Thomas

22 €

16 de novembre de 2017, dijous. 21.00                                           SALA RODRIGO

GENER

Presenta el seu nou disc “Oh germanes!”

10 €

20 de decembre de 2017, dimecres. 21.00                          SALA RODRIGO

REINA ROJA

Flamenc, cobla i músiques del món

12 €
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.