El Patronat aprova la remodelació de la Junta de Festes

La presidenta del Patronat Municipal de Festes, Sara Usó, ha signat el decret pel qual s’aprova la reestructuració de la Junta de Festes per la qual l’òrgan col·laborador estarà compost per 22 persones, 12 integrades en l’equip de Gestió i 10 en l’equip de Col·laboració. L’aprovació de la nova designació de membres de la Junta de Festes respon a la sol·licitud formulada pel president de l’òrgan col·laborador, Juanvi Bellido.

A més, el decret designa, a proposta del president de la Junta de Festes, a Lidón Barberá com a vicepresidenta primera de la Junta de Festes i a Fernando Torrent com a vicepresident segon.

Cal recordar que els Estatuts del Patronat Municipal de Festes estableixen que la Junta de Festes és l’òrgan de col·laboració i suport a les funcions d’organització i protocol de les festes. La integren dos equips de treball, l’equip de Gestió i l’equip de Col·laboració, al capdavant dels quals es troba el president. Cadascun d’aquests equips de treball estarà format per un màxim de 12 persones.

En el cas del concret de l’equip de Col·laboració, les persones designades són a proposta dels col·lectius festers en la següent proporció: 5 membres entre les propostes formulades per les gaiates, 4 membres entre les propostes formulades per les colles, 1 entre els ens vinculats; 1 entre les Festes de Carrer i Barris de la Ciutat i un altre entre les propostes de Grups de Teatre i Danses.

D’altra banda, aquest pròxim divendres se celebrarà l’elecció de la reina i dames de les festes 2017 mitjançant votació entre les candidates que s’hagen presentat. En aquesta elecció podran participar tots els integrants de la Junta de Festes i els membres del consell rector del Patronat de Festes.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.