El Patronat de Festes aprova el programa de la Magdalena 2017, que arribarà als 270 actes

14776746681018El Consell Rector del Patronat de Festes ha aprovat avui, per unanimitat, el programa oficial de festes de la Magdalena 2017. El programa d’aquest any arriba pràcticament als 270 actes i aposta per l’animació, la pirotècnia i els actes tradicionals.

Per segon any consecutiu, l’animació a través del FAMM! és un dels punts centrals dels festejos fundacionals, que arribaran als sis districtes de la ciutat gràcies a les actuacions en diferents places. Una altra de les novetats del programa són les cercaviles cap a la zona de ‘Mascletaes’ amb diversos col·lectius festers.

El Consell Rector ha servit també per donar el vistiplau a la relació de Fadrís honorífics, que aquest any recauen en Ángel Baldayo (a títol pòstum), les Brigades Municipals i la Federació de Grups Folklòrics de Castelló.

Pel que es refereix als Fadrís d’or i de plata que reben els membres de les comissions de sector, aquest any seran 26 de plata en categoria infantil i 49 en categoria adulta. Altres 24 nens i nenes rebran el Fadrí d’Or infantil i seran 48 els adults que obtinguin la distinció

La regidora de Festes, Sara Usó, ha volgut agrair de forma especial el treball realitzat per la Junta de Festes per elaborar aquest programa, variat i de qualitat, així com la col·laboració de la resta d’associacions del món de la festa.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.