El Patronat d’Esports aprofita la parada tècnica per a realitzar manteniment i reparacions en les piscines de la ciutat

06-08-2016 Reparació Piscines 1
image-411653
El Patronat d’Esports, dirigit per Enric Porcar, està aprofitant la parada tècnica de les instal·lacions esportives municipals per a realitzar tasques de reparació i manteniment en totes les piscines de la ciutat, a excepció de la del Pinar, que està oberta durant tota la temporada estival.
Així, la piscina que més tasques rebrà serà la Piscina Municipal Olímpica de les instal·lacions de Gaetà Huguet, on s’està realitzant la pujada del fons de la piscina xicoteta en 30 centímetres. Amb aquesta escomesa, es podran realitzar activitats aquàtiques sense que cobrisca als usuaris en tota la seua superfície i, a més, afavoreix la seua perfecta neteja, permetent el nade per a escalfament en les competicions de la piscina gran.
A més, la piscina gran s’ha buidat per a poder netejar i eliminar les algues de totes les juntes, se sanejaran els rodets de les cortines separadores per a Waterpolo i altres treballs de manteniment corresponents a la parada tècnica. També es van a repassar els motors de l’ACS, de la climatització i del jacuzzi i reparar els trams de canonades que s’han deteriorat per l’ús. Finalment, se substituirà l’enllumenat dels vestuaris amb equips de bombetes led i es procedirà a deixar en perfecte estat d’ús tot el sistema d’energia solar tèrmica, amb la finalitat d’optimitzar al màxim el consum energètic.
Per la seua banda, en les instal·lacions esportives Castalia es va a procedir a sanejar tot el sistema primari de l’ACS i aconseguir evitar els canvis bruscs de temperatura de l’aigua que suposen una molèstia per a l’usuari i s’instal·larà un dosificador automàtic per a hiperclorar a la nit el jacuzzi, així com es repassarà tot el sistema d’energia solar.
En la piscina de l’Emilio Fabregat, les actuacions del qual s’escometran al setembre, es procedirà al buidatge de la mateixa per a determinar si cal canviar la lona de PVC que conforma el fons de la mateixa o, si simplement requereix de xicotetes reparacions.
Altres instal·lacions

Finalment, i fora de les instal·lacions de piscines, també es procedirà a substituir un gran tram de canonades d’aigua de la distribució de l’ACS als vestuaris en el Pavelló Ciutat de Castelló i en Gaetà Huguet s’instal·larà una estructura metàl·lica en altell en un dels magatzems per a guanyar capacitat i es condicionarà l’entrada de servei de la zona adjacent amb l’avinguda Enrique Gimeno, mitjançant cimentat de superfícies amb instal·lació de reg i plantat d’herba natural, per a zona d’escalfament.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.