El Patronat d’Esports organitza per al diumenge una ruta de senderisme per la Serra d’Espadà

1598152MasterEs tracta d’un recorregut d’alt valor paisatgístic i de jornada completa

El Patronat d’Esports manté obert el termini d’inscripció per a la ruta de senderisme que es realitzarà diumenge que ve, 13 de maig, en la Serra d’Espadà i que té un traçat de 17.7 quilòmetres. Les inscripcions es fan al Patronat d´Esports, carrer Columbretes, 22 fins al divendres 11 de maig.

Es tracta d’un itinerari circular que arranca des de la localitat d’Onda, s’endinsa per les Penyes Aragoneses i continua per Penya Parda, el Maset, Caseta Marimon, Montí i Ermita del Salvador per arribar de nou al punt de partida. Tot un recorregut que presenta un desnivell de 915 metres i amb paisatges emblemàtics i de gran bellesa que pertanyent al Parc Natural de la Serra d’Espadà, un extraordinari entorn natural protegit.

Per a completar l’itinerari cal anar ben equipat, amb motxilla, roba esportiva, crema solar, gorra, aigua, esmorzar i menjar. El període estimat per a realitzar la ruta es de quasi 7 hores i va dirigit a persones acostumades a caminar. L’activitat té un cost de 5.08 euros als quals cal sumar 8 euros pel desplaçament a la zona en l’autobús que el Patronat de Esportsposa a la disposició de les persones inscrites. L’hora de partida es a les 8 del matí.

La següent ruta guiada proposta es realitzarà el 3 de juny per la zona de Borriol. Aquestes rutes de senderisme s’organitzen tots els mesos i formen part d’una campanya de caràcter trimestral que impulsa el Patronat d’Esports amb l’objectiu de promocionar l’activitat física i donar a conèixer al mateix temps el patrimoni mediambiental de la província de Castelló.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.