El programa ‘A l’eixida de classe’ promociona hàbits de vida saludables dvant de les addiccions

València Notícies | Redacció.- El Pla Municipal de Drogodependències/Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (PMD/UPCCA-València), de la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports ha obert el termini d’inscripcions per al programa “A l’eixida de classe” corresponent al Curs Escolar 2017-2018. “Este programa s’impartix en horari extraescolar, en els mateixos centres i amb l’objectiu de generar alternatives atractives d’oci, cultura i temps lliure mitjançant la promoció d’hàbits de vida saludables”, ha declarat Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament.Programa ‘Al salir de clase’.

El programa consistix en una activitat continuada i preventiva al llarg de tot el Curs Escolar per a fer front a les addiccions, mitjançant la promoció de la salut a través de tallers, jocs i activitats del denominat Club d’Hàbits Saludables. Este Club fomenta els factors de protecció positius amb l’adequada gestió de l’oci i el temps lliure.

Es desenvolupa en els cursos de 3r, 4t, 5t i 6t d’Educació Primària, de forma gratuïta, amb sol·licitud prèvia. Els col·legis interessats a participar han d’enviar un missatge al correu alternativaspmd@valencia.es amb les dades del centre, el nom d’un responsable i la forma de contactar amb ell, a més, cal adjuntar-hi la relació nominal de l’alumnat interessat (s’oferixen mòduls per a 30 alumnes per cada col·legi). La inscripció la podran realitzar no solament els mateixos col·legis, sinó també les AMPA.

En els col·legis que hi participen, les intervencions tindran una periodicitat de dos vegades per setmana en mòduls d’una hora i mitja al llarg de tot el curs escolar: des de l’1 d’octubre de 2017 fins al 31 de maig de 2018.

Per a qualsevol dubte sobre el programa, es poden dirigir a:

Àrea d’Alternatives d’Oci i Temps Lliure del Pla Municipal de Drogodependències/Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (PMD/UPCCA-València):

– Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. Planta baixa. Pati D. 46010 València. Telèfons: 962 08 20 27/962 08 20 33.

– A través de la web del PMD/UPCCA-València www.valencia.es/pmd en Àrea d’Alternatives d’Oci i Temps Lliure.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.