BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

El Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna presenta la seua programació de desembre centrada en el cinema i la ruta de monestirs

El Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna ha presentat la programació per al mes de desembre centrada en el cinema i en la ruta dels monestirs. L’objectiu d’aquesta programació és fomentar el coneixement d’aquest patrimoni i la participació dels valencians en les activitats que se’n desprenen.

El programa Un Monestir de Cinema pretén donar a conéixer que el Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna ha servit d’escenari d’algunes produccions i també d’inspiració per a novel·les. Entre les activitats programades destaquen les visites teatralitzades, la confecció de llibres “antics”, un cinefòrum sobre monjos blancs i la ruta nadalenca en què els assistents podran conéixer com es vivia el Nadal al monestir.

D’altra banda, es celebra també la setena edició de la “Ruta dels Monestirs-Pas del Pobre”, que enllaça monestirs de l’ordre jerònima, agustina, dominica i cistercenca situats a les comarques de la Safor, la Vall d’Albaida i la Ribera Alta. Per a poder dur a terme aquesta ruta, s’han reaprofitat les vies de ferrocarril abandonades i, així, recuperar una tradició del passat.

La tercera etapa d’aquesta ruta tindrà lloc el dia 13 de desembre i eixirà de Llutxent (Vall d’Albaida) per a arribar al Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna (la Safor).

A més de totes aquestes activitats i durant tot el mes de desembre, es pot visitar l’exposició “El monestir de Paco Teodoro”.

Per reserva de places i més informació, el Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna posa a disposició el telèfon 962 811 636.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.