El rugbi protagonitzarà la segona MiniOlimpíada de la temporada

València Notícies | Redacció.- El poliesportiu Quatre Carreres acollirà dissabte que ve la segona MiniOlimpíada del curs 2017/2018 que, en esta ocasió, tindrà com a esport protagonista el rugbi. L’esdeveniment forma part de les activitats multiesportives que s’emmarquen dins dels Jocs Esportius Municipals, la modalitat competitiva de l’esport escolar.Miniolimpiadas de rugby.

Les activitats estan dirigides a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els sis i els set anys (categoria prebenjamí), que tindran l’oportunitat de disfrutar d’una jornada d’esport i convivència practicant exercicis preesportius corresponents a les seues edats. La jornada es desenrotllarà entre les 9 del matí i l’1 de la vesprada.

Els centres escolars que ho desitgen encara poden inscriure’s per a participar en l’esdeveniment. Per a això han de personar-se en les instal·lacions de la Fundació Esportiva Municipal (passeig de la Petxina, 42), el dimarts, dimecres o dijous entre les 5 i les 8 de la vesprada, i omplir el formulari d’inscripció als Jocs Esportius Municipals.

 

Pròxims esdeveniments:

2ª MiniOlimpíada (poliesportiu Quatre Carreres) 2018

16 Des 2017 | 09:00-13:00 | Poliesportiu Quatre Carreres

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/2a-miniolimpiada-poliesportiu-quatre-carreres-2018/

 

Sanitas Marca Running Series Valencia 2017

17 Des 2017 | 09:00-13:00 | Avinguda dels Tarongers, 33

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/sanitas-marca-running-series-valencia-2017/

 

XXII Ciclocròs Internacional Ciutat de València

17 Des 2017 | 09:00 -14:00 | Llit del riu Túria

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/xxii-ciclocross-internacional-ciudad-de-valencia/

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.