El teatre Rialto acull la segona part del Cicle Russafa Escènica, amb altres tres propostes en cartell

El Péndulo | Redacción.- El festival d’arts escèniques de València re-estrena sobre les taules del teatre Rialto sis de les obres que van formar part del cartell de la cinquena edició de Russafa Escènica. Les tres primeres obres del cicle es representaren al gener i ara el festival presenta les tres restants del 9 al 13 de març.

Les propostes que formen part d’aquesta segona part del projecte corresponen a tres boscos de la passada edició del festival, és a dir, peces amb major aforament i durada: “El mirador presenta,,,Dies de guardar”, de María José Peris; “Réquiem”, de Chema Cardeña y “RePlay”, de José Doménech.

Las propuestas que forman parte de esta segunda parte del proyecto corresponden a tres bosques de la pasada edición del festival.
image-336351

El “II Cicle de Russafa Escènica al Rialto” s’engega per segon any consecutiu amb la col·laboració de CulturArts. En aquesta segona edició la Sala José Sancho del mític teatre valencià acollirà les propostes que es van crear per a ser representades en espais no convencionals del barri, com a perruqueries, tallers o galeries d’art, i la temàtica de les quals girava entorn a les “Famílies”, lema de Russafa Escènica 2015.

El cicle inclourà una sèrie de sessions “aftertalk”, en complicitat amb una de les característiques del festival: establir una relació propera entre públic i artistes.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.