El València Club de Judo acumula medalles en el campionat nacional de Judo Absolut

València Notícies | Redacción.- El València club de judo segueix honrant l’aposta de la Diputació de València pel seu equip. En l’últim Campionat d’Espanya de Judo Absolut, que se celebrava en la ciutat madrilenya de Pinto, el conjunt va classificar a 21 judokas per a la fase final del campionat i va reunir 6 medalles.

Gar Uriarte aconseguia proclamar-se campió d’Espanya per tercera vegada en la categoria de -66Kg, després de vèncer als representants de Catalunya en la final, Castella i Lleó en eliminatòries i a dos representants madrilenys en quarts i semis, respectivament. En la mateixa categoria, el seu company Dani Pérez va aconseguir el bronze després de vèncer en la lluita per les medalles a Andrés Romero, també del València Club de Judo.

Ana Pérez, medalla de plata 52Kg.

En la categoria de -81Kg, va ser Alfonso Urquiza qui es va alçar amb el títol nacional. La medalla d’or va ser conseqüència del triomf en la final enfront del representant gallec, i prèviament a un representant de Madrid i a dos catalans durant les eliminatòries. Igor Herrero, en la mateixa categoria, aconseguia el bronze front el representant català.

A més dels ors, més triomfs

Ana Pérez, en la categoria de 52Kg, va arribar a la final després de vèncer a les representants de Madrid, Canàries i Murcia. No obstant açò, no va poder revalidar el títol aconseguit el passat any, cedint en la final davant la representant Gallega, i va aconseguir medalla de plata en aquesta edició.

En la categoria de més de 100Kg, Irinel Chelaru va aconseguir el bronze disputat amb el representant de Madrid, mentre que David Fernández cedia el bronze enfront del representant Navarro, aconseguint 5º lloc.

Amb tots aquests progressos, per autonomies, València es va classificar en tercer lloc després de Madrid i Galícia.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.