banner_990x90_EFE (1)

Elena Cebrián i Sergi Campillo lliuren la segona bici del concurs ‘Ara pots pujar el reciclatge’

Valencia Noticias | Redacción.- La consellera de Medi ambient, Elena Cebrián, i el regidor responsable de l’Àrea de Govern Interior, Sergi Campillo, han lliurat hui, a les 12:00 hores, davant de l’edifici de l’Ajuntament, la segona de les bicicletes plegables sortejades dins de la campanya ‘Ara pots pujar el reciclatge’ de recollida de llandes en les hores prèvies i la immediatament posterior a la disparada de la mascletà. Els pròxims dies se sortejaran sis bicis més entre els qui entreguen estos envasos en qualsevol dels cinc punts habilitats a la plaça de l’Ajuntament.

Esta campanya està promoguda per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de València en col·laboració amb l’empresa concessionària del servici de neteja, SAV, amb l’objectiu d’incentivar la recollida d’envasos metàl·lics per al seu reciclatge posterior, i evitar així que es llancen indiscriminadament a la plaça.

Entrega de la bicicleta a la ganadora Sofía Cebrián Prats.
image-340146

Cada persona que entrega estos envasos metàl·lics buits en els punts habilitats rep un codi que haurà de validar en la pàgina ‘Puja el reciclatge’ entre les 12 i les 15 hores, per a poder participar en el sorteig que cada dia se celebra a les 19 hores. L’endemà, el guanyador rep el seu premi en la mateixa plaça de l’Ajuntament.

La guanyadora d’esta segona bicicleta plegable del concurs ‘Ara pots pujar el reciclatge’ de conscienciació sobre la necessitat de no tirar llandes a terra per a mantindre neta la ciutat ha sigut Sofía Cebrián Prats.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.