Elena Cebrián i Sergi Campillo lliuren la segona bici del concurs ‘Ara pots pujar el reciclatge’

Valencia Noticias | Redacción.- La consellera de Medi ambient, Elena Cebrián, i el regidor responsable de l’Àrea de Govern Interior, Sergi Campillo, han lliurat hui, a les 12:00 hores, davant de l’edifici de l’Ajuntament, la segona de les bicicletes plegables sortejades dins de la campanya ‘Ara pots pujar el reciclatge’ de recollida de llandes en les hores prèvies i la immediatament posterior a la disparada de la mascletà. Els pròxims dies se sortejaran sis bicis més entre els qui entreguen estos envasos en qualsevol dels cinc punts habilitats a la plaça de l’Ajuntament.

Esta campanya està promoguda per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de València en col·laboració amb l’empresa concessionària del servici de neteja, SAV, amb l’objectiu d’incentivar la recollida d’envasos metàl·lics per al seu reciclatge posterior, i evitar així que es llancen indiscriminadament a la plaça.

Entrega de la bicicleta a la ganadora Sofía Cebrián Prats.
image-340146

Cada persona que entrega estos envasos metàl·lics buits en els punts habilitats rep un codi que haurà de validar en la pàgina ‘Puja el reciclatge’ entre les 12 i les 15 hores, per a poder participar en el sorteig que cada dia se celebra a les 19 hores. L’endemà, el guanyador rep el seu premi en la mateixa plaça de l’Ajuntament.

La guanyadora d’esta segona bicicleta plegable del concurs ‘Ara pots pujar el reciclatge’ de conscienciació sobre la necessitat de no tirar llandes a terra per a mantindre neta la ciutat ha sigut Sofía Cebrián Prats.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.