Eloy Pérez rep el premi del concurs de cartells per a difondre la 7ª Lliga d’Improvisació Teatral de Castelló

7X2A4650El jurat presidit per la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha entregat avui el premi del concurs de cartells que organitza la companyia Improplana, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, per tal de difondre la 7ª Lliga d’Improvisació Teatral de Castelló. La proposta guanyadora ha estat la del dissenyador Eloy Pérez Lara, alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló (EASD).

El guardonat ha rebut un premi en metàl·lic més un abonament cultural amb descomptes per a tots els espais culturals de la ciutat: Teatre del Raval, Paranimf de la Universitat Jaume I, Teatre Principal i Palau de Congressos.

La Lliga es desenvoluparà tots els divendres des del 13 d’abril fins al 25 de maig a les 20.00 hores al Teatre del Raval. Una oportunitat per gaudir del teatre més fresc, creatiu i divertit.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.