Els agents de la Policia Local de València ja treballen amb l’uniforme que han reivindicat

València Notícies | Redacció.- La Policia Local de València ha recuperat el color blau dels uniformes, “que, des de hui, són més segurs, perquè recuperen una franja reflectant, molt útil en situacions lumíniques adverses”. A més, amb esta decisió “el Govern municipal respon a una reivindicació dels agents i els sindicats”, tal com ha manifestat este matí la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, durant la presentació de la nova uniformitat.

Anaïs Menguzzato presentó esta nueva uniformidad, una medida tomada en el marco de la reorganización del cuerpo.

Segons ha explicat a l’explanada central de la plaça de l’Ajuntament, on s’han donat a conéixer els nous equipaments, “a partir d’ara, tots els agents de la Policia Local vestiran igual, a excepció de la Unitat de Trànsit que mantindrà els uniformes de color groc amb els quals són més visibles. I esta mesura s’ha pres en el marc de la reorganització del cos, perquè tots són agents i tenen funcions generalistes que complir per a atendre els ciutadans i ciutadanes. Pel que fa al color blau dels uniformes, “que és el que porten tots els policies locals d’Europa, la regidora ha defés que d’esta manera els efectius valencians s’uniformen coordinats amb la resta de policies locals”.

De l’esmentada reorganització del cos, que es va anunciar ahir, Anaïs Menguzzato ha reiterat que d’esta manera “es donarà resposta a les noves realitats  de la ciutat, des de la proximitat i la prevenció”. Es tracta d’una actuació complexa i es farà gradualment. L’orde perquè els policies puguen triar, per primera vegada, el destinació de treball, eixirà la pròxima setmana.

 Per últim, la regidora ha explicat que l’anunci d’esta reorganització s’ha fet després de moltes reunions i és fruit d’una relació fluida que existix actualment entre els sindicats i la Prefectura de la Policia Local.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.