Els dimonis i bèsties del foc feren bullir el carrer de Colón

El Péndulo | Redacció.- El Correfoc, celebrat durant la nit del divendres 29, a partir de les 23.00 hores, ha omplit els carrers del centre de València portats per la passió i el respecte pel foc en l’acte amb el qual conlou el cicle d’espectacles pirotècnics de la Gran Fira que ha inclòs cinc propostes diferents. El recorregut començà en el carrer de Colón i acabà en la plaça de la Porta de la Mar, recorregut habitual de la cavalcada del foc que se celebra en falles.

El recorrido comenzó en la calle de Colón y acabó en la plaza de la Puerta del Mar.
image-409652

Els dimonis i bèsties del foc feren bullir el carrer de Colón en un acte diferent, en el qual part del públic participà no solament com a espectador sinó també de manera activa, corrent i acompanyant els dimonis en les seues danses davall un conjunt d’espurnes i foc.

El público participó no sólo como espectador sino también de manera activa.
image-409653

Tenint en compte totes les normes i consells per a participants i públic assistens, les colles del Correfoc van ser el Dimonis Enroscats de l’Alcúdia, Colla de Dimonis Botafocs de Castelló, Xeke Guay Correfocs de Fontanars dels Alforins, Interpenyes de Paterna i Dimonis de Massalfassar.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.