Els xiquets i xiquetes de València reflexionen sobre el paper de l’escola en la construcció de la ciutat

València Notícies | Redacción.- 34 centres educatius de València han participat en la XXII campanya municipal “Per una ciutat en convivència”, una iniciativa promoguda per la Regidoria d’Educació perquè els i les escolars reflexionen i plasmen en un cartell quin és el paper de l’escola en la construcció de la ciutat. La regidora d’Educació, María Oliver, rebrà demà, dimecres 17, a l’Hemicicle, els representants d’estos centres i el seu alumnat que, enguany, per primera vegada, en acabar la recepció, realitzaran dos recorreguts en autobusos turístics per a observar com han quedat els seus treballs que s’exposen en el mobiliari urbà.Cartel 'Per una Ciutat en Convicència'.

Així, amb esta campanya, València es transforma, un any més, en aparador educatiu amb més de 100 cartells que han dissenyat els xiquets i xiquetes dels centres educatius de la ciutat amb el lema “Fent escola – Fent ciutat”. En total, han intervingut en esta nova edició de la campanya educativa esmentada 2.813 alumnes i 182 professors i professores de diferents nivells: educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, ensenyament postobligatori (batxillerat, cicles formatius de formació professional), educació especial i universitats populars.

La campanya “Per una ciutat en convivència” forma part de les accions que desenvolupa la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de València dins de la Xarxa de Ciutats Educadores. “Este projecte és un pas més cap a la meta d’aconseguir que la ciutat de València es convertisca en un agent dinamitzador de l’espai urbà com a espai educatiu i, alhora, que este espai s’integre en la vida de l’escola. València es transforma estos dies en un aparador educatiu gràcies als cartells confeccionats pels escolars, i estos cartells, a més, són una invitació a tota la ciutadania a la reflexió i a la recerca conjunta de valors i pautes de socialització per a aconseguir millors cotes de convivència cívica i democràtica”, segons ha explicat la regidora María Oliver.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.