Es reforçarà la presència de la Policia Local a les Pedanies a partir de 2016

Valencia Noticias | Redacción.- La regidora d’Agricultura, Horta i Pedanies, Consol Castillo, i la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, han pres part este matí en el curs per a alcaldes pedanis impulsat des de l’Ajuntament, que s’ha desenvolupat en la seu de l’alcaldia pedània de Carpesa.

este primer encuentro tendrá continuidad mañana en una nueva reunión con los alcaldes pedáneos del sur.
image-268279

Es tracta d’una primera trobada amb els alcaldes de les Pedanies del Nord, dirigida fonamentalment a adequar el servici que presta la Policia Local de València a les necessitats específiques d’estos nuclis de població.

De fet, esta primera trobada tindrà continuïtat demà en una nova reunió amb els alcaldes pedanis del sud. Tal com ha anunciat la regidora Sandra Gómez, aquella pedania que necessite un policia de segona activitat, podrà sol·licitar-ho a partir del gener de 2016. Així mateix, ha indicat la seua voluntat de reforçar la protecció en les pedanies amb la unitat de cavalleria de la Policia Local fent costat a les guàrdies rurals. La regidora d’Agricultura, Consol Castillo, ha subratllat la importància de mantenir mantindre un contacte continuat amb les pedanies per a conèixer de primera mà les seues necessitats per donar una resposta efectiva.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.