Expojove aposta per consolidar el públic infantil y adolescent

Valencia Noticias | Redacción.- ExpoJove 2015 estarà dedicat a la ciència i comptarà amb diferents escenaris, activitats i iniciatives perquè la tradicional fira de la infància i joventut consolide el seu públic infantil i es convertisca, també, en una alternativa d’oci nadalenc per als adolescents. Ocuparà 75.000 metres quadrats de Fira València, i comptarà, per primera vegada, amb la presència i implicació de les Universitats Valencianes i els Museus de la Ciutat.

El regidor delegat de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha presentat hui esta “renovada” edició de la fira que organitza en Nadal l’Ajuntament i que enguany se celebrarà del 26 de desembre al 4 de gener, amb el lema “La ciència mola” i amb la intenció “de fer honor i gala al seu nom, perquè vol atraure el públic jove”. Per açò, “hi haurà espais musicals i diferents activitats per a este col·lectiu que, per exemple, podrà gaudir d’un bateig de busseig”, ha explicat el director de continguts d’ExpoJove 2015, Rafael Pla (de “El Gran Fele”).

En total para ExpoJove 2015 se habilitarán 4 pabellones de Feria Valencia.
image-265857

En total, per a ExpoJove 2015 s’habilitaran 4 pavellons de Fira València. En un organitzaran activitats totes les institucions que participen en esta cita, un altre estarà ocupat per atraccions firals i un altre tindrà un caràcter esportiu. En el pavelló de l’Ajuntament estarà recreada “l’acadèmia de la flota estel·lar, la nau que València enviarà a viatjar i descobrir tot l’univers”. En este escenari, tal com ha relatat el regidor, els visitants podran participar en tallers d’experiments científics, pilotar naus amb simuladors que, fins i tot, permetran recórrer l’espai en 5D”.

A estes atraccions se sumaran, entre unes altres, un rocòdrom, una tirolina, i una exposició sobre Leonardo da Vinci. A més, ExpoJove 2015 també dedicarà un espai a les diferents cultures que cohabiten en la ciutat de València i dos escenaris per a gaudir de les arts escèniques.

Pere Fuset, que ha comparegut al costat de Rafael Pla, “escortat” per dos personatges de ‘Star Wars’ i amb el cartell anunciador d’Expojove, obra de Pablo Ejarque, ha ressaltat que enguany “torna l’animació itinerant per la fira, perquè la visita a Expojove siga una autèntica festa, amb més de 30 espectacles diaris, i també es reforça el caràcter didàctic d’esta proposta d’oci nadalenc, amb la presència de molts tallers d’aprenentatge”.

Finalment, el regidor ha manifestat que el pressupost d’esta fira, que ascendirà a uns 350.000 euros, “serà lleugerament inferior al de l’any passat”, i ha assegurat que l’organització espera superar el nombre de visitants reals, que ascendia a unes 80.000 persones.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.