BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Fageca, el millor jugador d’ Escala i Corda en la temporada 2014

Ismael Vidal Soneira (26/08/1987) conegut com a ‘Fageca‘ ha quedat subcampió del Campionat Individual d’ Escala i Corda, i d’aquesta forma s’ha guanyat el dret de ser nomenat millor jugador d’ Escala i Corda en la temporada 2014, ja que a més  és l’actual campió de la Lliga Professional per equips – Circuit Bancaixa.

D’aquesta forma es confirma la correcta elecció de la Federació de Pilota Valenciana que el passat 6 de Setembre amb motiu del XXIII Dia de la Pilota Valenciana, va donar a Fageca el premi de millor jugador d’Escala i Corda de la temporada 2014.

IMG_0122

En la final del Individual, el rest de València es va veure superat en tot moment per Soro III, que no li va deixar desplegar el seu joc i s’imposa per un contundent 60 a 30 . Respecte a la partida, Fageca ha opinat “durant la final vaig tindre unes sensacions molt bones, ja que sols el fet d’estar jugant-la i poder gaudir d’ella és una satisfacció. Qualsevol jugador o aficionat haguera volgut estar en el meu lloc. En la partida vaig tindre nervis i tinc una sensació d’insatisfacció respecte al meu rendiment, ja que haguera pogut donar més batalla i haver-li posat les coses més difícils a Soro III. Però la valoració és molt positiva, desprès d’haver pogut disputar la final i estic satisfet i orgullós de la feina que he fet”.

L’escaleter no ha volgut marcar-se un repte concret per al pròxim individual i ha declarat “de moment les meues intencions són les d’arribar en condicions de disputar-lo. No hem marque cap meta molt alta per a la pròxima edició, únicament lluitar com aquest any i donar-lo tot per arribar el més lluny possible”.

IMG_0434

Els resultats del rest en aquesta temporada han sigut excel·lents i seran molt difícils de repetir, ja que ha  arribat a les finals dels tres tornejos més importants de la modalitat d’Escala i Corda. Concretament, ha quedat campió de la Lliga Professional per equips – Circuit Bancaixa, subcampió de la Copa d’Escala i Corda – President Diputació de València i subcampió del Individual d’Escala i Corda – Trofeu Generalitat Valenciana. A més, s’ha proclamat campió del món amb la selecció Comunitat Valenciana-Espanya. Fageca ha valorat de la següent forma la seva temporada “molt positiva, jo haguera firmat aquesta temporada i la firmaria per als pròxims anys. Però, a pesar d’això hi ha que analitzar quines coses he fet bé i quines mal, perquè sempre es pot millorar i jo personalment crec que tinc moltes coses a millorar. Hi ha que aprendre dels errors i corregir-los”.

Per a la pròxima temporada, el jugador de la ciutat de València ha opinat que els seus objectius són “seguir estant en la elit, jugar sense molèsties i que em respecten les lesions durant tota la temporada. Desprès vull lluitar per entrar en les finals de les principals competicions. A més, per a mi és molt important programar bé les competicions i anar dia a dia, disfrutant de totes les partides en les que prenga part”.

IMG_0583

Per últim, Fageca ha manifestat que “no sé si la pròxima temporada serà més complicada que l’actual, lo que és cert que lo que he fet enguany serà molt difícil repetir-lo. Espere que siga una temporada divertida i en la que puga seguir lluitant com en aquesta. A més, espere que conten en mi per a tot, i puga respondre a les expectatives dipositades en mi”.

VLC Noticias | Redacción

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.