Fernando Giner (C’s): “Les dades de l’Airef i del Ministeri d’Ocupació demostren que la Comunitat seguix en crisis”

València Noticies | Redacció.- El portaveu autonòmic de Ciutadans, Fernando Giner, ha lamentat que l’economia de la Comunitat Valenciana “seguix molt lluny de l’època precrisis”. Segons les últimes dades publicats per l’Airef, el PIB ha abaixat un 6,8% entre el primer trimestre de 2008 i el mateix període de 2016. “La caiguda del PIB de la Comunitat és més del doble que la registrada en el conjunt d’Espanya. A més, la Comunitat és la tercera regió amb pitjor evolució només superada per Cantàbria i Astúries”, ha dit Giner.

Fernando Giner.
image-364956

Les dades publicats hui pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social “certifiquen que l’economia valenciana seguix molt allunyada de la situació precrisi”. La Comunitat Valenciana va començar el 2008 amb 215.693 desocupats i en este mes d’abril hi ha 458.278 valencians apuntats en les llistes de la desocupació. “La desocupació ha crescut un 112% ja que hem sumat 242.585 desocupats respecte a la situació de principis de 2008 pel que cal impulsar l’activitat econòmica i centrar-se en la generació d’ocupació”, ha explicat el portaveu de C’s.

“La dada de la desocupació demostra que en la Comunitat no s’està treballant en la generació d’ocupació ja que la desocupació ha crescut un 112% des de 2008 mentres que a Espanya la pujada és del 88%”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.