Fernando Giner: “Hay que ser ambiciosos amb la millora de la qualitat del trabajo”

València Notícies | Redacció.- “Hay que ser ambiciosos amb la millora de la qualitat del trabajo”, ha declarat el portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, el qual ha lamentat que el mercat laboral de la Comunitat Valenciana “mantiene la precarietat i els baixos salarios”.

Giner ha recordat que, en la sessió plenària de dijous passat en l’Ajuntament de València, el tripartit va rebutjar una moció de Cs perquè València “aproveche la conjuntura del Brexit per a captar ocupació d’alt valor añadido”. “En Cs creiem que les polítiques d’ocupació han d’aspirar a l’ocupació estable i de qualitat, però pareix que Ribó no opina el mismo”, ha dit.

D’altra banda, Giner ha destacat que en la Comunitat Valenciana nou de cada deu contractes que es firmen són temporals i que els sous estan per davall de la mitjana d’Espanya. La prestació contributiva mitja en la Comunitat és de 790,5 euros mentres que a Espanya s’eleva fins als 819,3 euros. “Los dades demostren que les ocupacions en la Comunitat són precaris, tant en la duració com en els sous, per la qual cosa és necessari augmentar l’ambició amb ocupacions estables i ingressos alts. Amb ocupacions precàries no es van a poder pagar les pensiones”.

El portaveu de Cs ha lamentat que el lleu descens de la desocupació registrat “no està recuperant als que s’han quedat en el camí. dels 424.392 parats, més de la mitat, 221.672, no tenen cap ingreso”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.