Fernando Giner: “Rajoy ha demostrat una vegada més que Barberá, a més d’estar aforada, és intocable”

València Noticies | Redacció.- “Rajoy ha demostrat una vegada més que Barberá, a més d’estar aforada, és intocable. Ja que hui la Comissió d’Investigació, representava l’oportunitat perfecta perquè el PP es poguera explicar i així demostrar que de veritat volen acabar amb la corrupción”, ha declarat el portaveu de Ciutadans (C’s), Fernando Giner, al concloure la segona sessió de compareixences de la Comissió d’Investigació sobre l’Operació Taula, a la qual no s’ha presentat cap dels membres de PP citats, entre ells Rita Barberá i la tresorera nacional del partit, Carmen Navarro.

Fernando Giner, portavoz del grupo municipal de Ciudadanos. (Foto-Valencia Noticias).
image-376555
“Creguem que hui les compareixences de Carmen Navarro i Rita Barberá eren testimonis fonamentals per a aclarir els presumptes fets que han succeït en l’Ajuntament de Valencia”, ha explicat Giner. “Al no presentar-se este matí, el PP mostra molt poc respecte pel treball d’una comissió que recordem s’ha aprovat per unanimitat pel Ple d’Ajuntament de València, on recordem estan representats tots els ciudadanos”, ha destacat.

“Hui era dia de donar explicacions i ens trobem amb que a més Barberá hi ha justifica la seua ‘no’ assistència per mitjà d’un comunicat insultant”, ha dit el líder de C’s, que a més ha explicat que hui el PP ha mostrat una profunda dicotomia “ja que o no creuen en la regeneració o no poden explicar l’ocurrit”.

D’altra banda, Giner ha recordat que Barberá va declarar davant del comité de garanties del seu partit fa un parell de mesos i “no s’ha dignat a fer-ho en l’ajuntament de què ha sigut alcaldessa durant 24 anys”, “Barberá no va voler formar part del grup municipal popular esta legislatura i va preferir anar-se’n al Senat i emparar-se en el seu aforament. Ens pareix que no està actuant com l’exalcaldessa de València, els valencians es mereixen molt més”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.