Fernando Giner: “Rita Barberá deu dimitir”

València Noticies | Redacció.- “Barberá ha de dimitir. No entenem per què Rajoy encara no l’ha apartat dels seus càrrecs”, ha dit el portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, després de conéixer que el Suprem ha obert una causa penal en què investigarà a Barberá.

fernando-giner
image-420805

“Els valencians no mereixen que Barberá els represente en la Cambra Alta i recordem que firmem amb el partit popular un pacte anticorrupció amb condicions molt clares respecte al Senat, entre elles que els imputats per corrupció política han d’abandonar els seus escanys”, ha explicat el portaveu del PP.

“La causa penal oberta pel Tribunal Suprem a Barberá és una prova més de que no es pot frivolitzar amb la Comissió d’Investigació que s’està celebrant en l’Ajuntament de València. La postura de C’s és continuar treballant seguint el full de ruta que es va marcar quan es va constituir”, ha conclós Giner.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.