Fernando Giner: “Una comissió d’investigació és un exercici de Regeneració. El PP hauria de practicar-ho”

València Noticies | Redacció.- “Una comissió d’investigació és un exercici de Regeneració. El PP hauria de practicar-ho i més encara que contínuament els continuen esguitant nous casos de corrupción”, ha declarat el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, després de la Comissió d’Investigació de l’Ajuntament de València sobre la ‘Operació Taula’.

Fernando Giner, portavoz de Ciudadanos. (Foto-Manuel Molines).
image-368516

“En esta primera sessió de declaracions hem vist que hi ha qui decidix no presentar-se i qui obligatòriament ho fa, com a Asunción Barberá, i declara no saber res. Jo tinc entés que en esta ciutat no es movia un test sense el permís de l’exalcaldessa”, ha afirmat Fernando Giner, a la qual cosa ha afegit: “Si jo no tinguera res a amagar, acudiria a qualsevol comissió d’investigació i ho explicaria tot. Així de clar. D’altra banda, si estiguera investigat, com qualsevol regidor de Ciutadans, ja estaria en ma casa. Davant de qualsevol cas d’investigació, un regidor de ciutadans no es mantindria en el càrrec”.

El portaveu de Ciutadans ha posat èmfasi en la necessitat que la comissió d’investigació complisca el seu objectiu: “Cal explicar clarament que estem disposats a regenerar les institucions i que la corrupció és un assumpte del passat. I per això hi ha una comissió d’investigació”.

Per a concloure, Giner ha recordat que és fonamental “depurar responsabilitats polítiques i veure on s’ha produït la fallada en l’administració que ha permés que ocórreguen estos suposats casos de corrupción”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.