Finalitza el termini d’admissió de protestes per a la construcció del pàrquing de la plaça de Bruges

València Noticies | Redacció.- Demà, 29 de setembre, al migdia, finalitza el termini de presentació de proposicions per a la redacció del projecte de construcció del pàrquing de la plaça de Bruges. El procés continuarà -com estava programat- amb l’acte d’obertura de la documentació administrativa, tècnica i econòmica del mateix en la Sala de la Mesa de contractació, a les onze i mitja del divendres 30 de Setembre, per a prosseguir gradualment amb la resta de tràmits ordinaris en els terminis que estableix la Llei i que són d’obligat compliment.

image-424176

Després de resoldre “fa mesos la situació d’abandó i paràlisi” deixada per l’anterior govern municipal respecte al projecte, el procés emprès pel nou executiu avança dins dels procediments ordinaris per posar en marxa l’aparcament de la plaça de Bruges.

A preguntes dels periodistes, l’alcalde Joan Ribó ha posat en valor el fet que s’haja iniciat el procés de licitació per a la construcció de l’aparcament, que durant més d’un lustre va permanéixer “abandonat” per l’anterior equip de govern “sense aportar solució alguna”. Segons ha manifestat Ribó: “Cal recordar on comencen les responsabilitats. Ens hem trobat amb unes obres, que no estan ni acabades i sense que ningú volguera assumir el seu cost en el passat. És en este govern municipal quan ens hem compromès a gastar-nos quasi onze milions d’euros per a acabar-les i complir els processos per a la seua obertura. Puc dir que fins ara ningú s’havia compromès amb açò i em sembla important que se sàpia”

D’altra banda, tal com indica la regidoria de Mobilitat Sostenible, tots els interessats en el procés han sigut informats de manera continuada. Com ha expressat el regidor Giuseppe Grezzi, “sense anar més lluny, els venedors del Mercat Central i el seu president Kiko Dasí, han rebut complida informació d’estos tràmits en les més de deu reunions mantingudes només en el que portem d’any i en múltiples converses telefòniques”. Contactes i reunions que està previst continuar.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.