BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Finalitzen les obres de reurbanització del carrer murta

Esta actuació ha suposat una inversió de 248.544,87 €

0803 Secció reurbanització carrer Murta

El tram comprès entre els carrers Mistral i Arquitecte Arnau del carrer de la Murta s’obrirà hui, després de finalitzar les obres la primera de les tres que completaran la reurbanització de tot el carrer, ampliant voreres i col·locant vegetació. “La millora de la mobilitat per als vianants en este carrer ha sigut una reivindicació històrica dels veïns, que ara podran gaudir d’un espai de qualitat i segur” ha assegurat el regidor d’Urbanisme, Vicent Sarrià.

 

Amb esta intervenció, que ha suposat una inversió de 248.544,87 euros, s’ha eliminat la zona d’aparcament, la qual cosa ha permès ampliar les voreres d’uns escassos dos metres, a 2,70 i 4,10 metres respectivament, incloent-hi arbrat i la renovació del mobiliari urbà. A més, s’ha aprofitat l’actuació per a renovar la xarxa de subministrament d’aigua de la zona.

 

El carrer de la Murta és un eix central històric de Benimaclet, una de les vies més llargues del casc històric d’este barri, que tradicionalment ha unit el seu centre, la plaça de Benimaclet, amb l’horta i el cementeri. A este recorregut se sumen tots els escolars que van cada dia al col·legi públic de Benimaclet, o els veïns que utilitzen els horts urbans.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.