Fins el 2 de desembre els comerços del centre vestiran els seus aparadors amb motius de la Marató 2018 i oferiran promocions als corredors

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

LA REGIDORIA DE COMERÇ PRESENTA LA CAMPANYA «ELS COMERÇOS TAMBÉ CORREN EN LA MARATÓ»

 

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, acompanyat per la directora de la Fundació Trinidad Alfonso, Elena Tejedor, i el president de l’Associació de Comerciants del Centre Històric de València, Rafael Torres i la seu gerent, Julia Martínez, han presentat hui la campanya «Els Comerços també corren en la Marató». Els comerços del centre de València participaran en la Marató ambientant els seus aparadors i oferint descomptes i promocions als corredors.

 

Per 5é any consecutiu, l’Associació de Comerciants del Centre Històric de València i la Marató València Trinidad Alfonso EDP col·laboren per a ambientar la ciutat de València amb motius de la marató fins el 2 de desembre, quan tindrà lloc la 38a edició de la prova organitzada per l’Ajuntament i l’SD Correcaminos.

 

La nova edició de «Els Comerços també corren en la Marató» ha sigut presentada este matí pel regidor de Comerç, Carlos Galiana; la directora de la Fundació Trinidad Alfonso, Elena Tejedor; la gerent i el president de Comerços del Centre Històric, Julia Martínez i Rafa Torres. En la presentació s’han explicat les dues accions que es duran a terme amb esta iniciativa: un concurs d’aparadors tematizats amb motius de la carrera i «La Festa de la Marató», que oferix descomptes i promocions als corredors.

 

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha destacat l’oportunitat que el comerç té amb la Marató de València, ja que «ajuda al fet que València es conega de manera internacional». «Gràcies a este esdeveniment, la ciutat aconseguix tindre una millor imatge, la qual cosa beneficia al turisme i al comerç. A més, l’oportunitat que el comerç s’implique i siga visible, aporta una major qualitat i importància a la Marató», ha afegit.

 

En la iniciativa «Els Comerços també corren en la Marató» participen 25 comerços, que renovaran els seus aparadors amb temàtiques de la carrera, mentre que altres 22 ho faran amb fotos de la Marató València, contribuint al fet que els carrers de la ciutat estiguen ambientats en l’esdeveniment.

 

Elena Tejedor ha assegurat que «gràcies a esta campanya s’aconseguix que la ciutat s’implique en la Marató València». Per part seua, Julia Martínez ha explicat que «este concurs és important perquè dóna una gran visibilitat als comerços».

 

Per part seua, Rafael Torres ha agraït a la organització de la Marató per la seua labor. «S’està realitzant un fantàstic treball en suport a la ciutat de València, la qual cosa beneficia als comerços de la ciutat», ha destacat.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.