Frida celebrarà el seu triomf en el Sona la Dipu amb una gira nacional amb Eskorzo

El Péndulo | Redacció.- Frida tanca 2017 amb magnificència. Després de guanyar Sona la Dipu al setembre, el grup de hip-hop es prepara per a llançar el seu primer disc el pròxim mes de gener i anuncia les dates de la seua gira amb un dels grups referents de la música fusió en el territori nacional, Eskorzo, com a reconeixement al seu triomf en el Sona. Ambdues formacions compartiran escenari en els mesos de gener i febrer a Barcelona, Saragossa, Almeria, Múrcia, Albacete i Madrid.

(Foto Liberto Peiró).

Frida naix en 2013 com una formació clàssica de rap que ja compta amb dues EP’s a l’esquena i que en l’actualitat, i després d’iniciar la seua evolució fa dos anys, aposta per un projecte innovador dins de el hip-hop amb una banda de 8 membres. La banda s’ha convertit en el primer grup de rap que guanya Sona la Dipu, per sobre d’uns altres quasi 100 aspirants. Fins al moment, i com a avanç del qual serà el seu nou treball, Frida ha llançat dos singles del seu nou LP i el seu corresponent videoclip; el primer va ser ‘La Jungla’ i el segon, publicat aquesta setmana, ‘Gegants’, que dóna títol al seu nou disc.Per la seua banda, i després de més de dues dècades de carrera, la banda granadina Eskorzo publica el que serà un dels grans discos nacionals de l’any, ‘Alerta caníbal’. Amb aquest treball, la banda abraça de ple les sonoritats de Llatinoamèrica en un disc conceptual que beu de les arrels entremesclades de rock, salsa i afrocubanismo. No és casualitat que se’ls considere com una de les bandes de culte de la fusió i el mestissatge.

 Aquestes són les dates completes de la gira, les entrades poden comprar-se ací: https://eskorzo.com/fechas/

 Albacete, 19 de gener (Sala ClanDestino)

Madrid, 20 de gener (Joy Eslava)

Barcelona, 24 de gener (La 2 de Apolo)

Saragossa, 26 de gener (Sala López)

Almeria, 2 de febrer (Jala Jala)

Múrcia, 3 de febrer (Garaje Beat Club)

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.