Frida guanya la segona semifinal del Sona la Dipu 2017 celebrada a Alzira

El Péndulo | Redacció.- La nova edició de Sona la Dipu continua afegint finalistes a la seua llista. Ahir va ser el torn de Frida, que després de participar en la segona semifinal al costat de Chlorophile i Mediterranean Roots van ser triats pel jurat com a segona banda finalista del certamen. El grup de rap s’uneix així amb els primers finalistes Dûrga a la final del programa.

El Recinte Firal d’Alzira va obrir les seues portes per a rebre a un entusiasmat públic amb l’actuació de la banda de indie-rock alternatiu Chlorophile, que va inaugurar la segona semifinal del concurs. Després va ser el torn de Mediterranean Roots, que amb un contagiós directe va demostrar la potència del seu reggae amb influències de jazz i hip-hop. Finalment, els artistes de Frida van ser els encarregats de tancar les actuacions dels semifinalistes amb la seua fusió de rap, provocant un gran acolliment entre els assistents. Una vegada van actuar les tres bandes el jurat de Sona la Dipu es va reunir per a escollir al guanyador i, a mitjanit, va anunciar l’elecció de Frida.

El grupo valenciano Frida.

La segona semifinal de Sona la Dipu va culminar amb els concerts de Sidonie i La Pegatina. Els primers van presentar amb les seues melodies pop-rock el seu últim LP ‘El Peor Grupo del Mundo’ mentre que La Pegatina va fer ballar al públic amb la seua rumba-ska. El punt i final de la nit va ser amb WEAR Djs i la seua sessió musical on no van faltar els més importants hits de l’indie nacional i internacional.

D’aquesta forma, els músics valencians de Frida passen directes a la final del pròxim 2 de setembre a Sueca, on tocaran juntament amb L’Arrel, Oques Grasses i ZOO. En aqueixa final actuaran amb Dûrga i dues bandes més que seran escollides en les semifinals del 19 d’agost a Xàtiva i el 30 d’agost a Bunyol.

Calendari Sona la Dipu 2017

19  d’agost  Xàtiva / Semifinal: L’Emperador  +  Lost  River  Bastards  +  The  Vibrowaves  + Love of Lesbian

30  d’agost  Bunyol / Semifinal: Indian  Hawk  +  Mireia  Vilar  +  Odd  Cherry  Pie  +  Miss Caffeina + Second + Varry brava

2  de  setembre  Sueca / Final: Dûrga + Frida + dos semifinalistes  més  +  La  Raíz  +  Oques  Grasses + Escala i Corda Dj Set.

9 de setembre  Picassent / Presentació guanyadors: Dos  guanyadors Sona  la  Dipu  +  Amaral
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.