banner_990x90_EFE (1)

Fuset responde a Félix Crespo Amic Félix, ¡con lo que tu has sido!

Las reacciones no se han hecho esperar. Así, el propio Fuset ha utilizado su perfil de Facebook para responder de forma contundente a Crespo sobre la afirmación del Félix Crespo: ‘Fuset manipuló las imágenes cuando dijo que en Madrid se auturizó un castillo en la terraza del ayuntamiento’.
“Hoy Félix Crespo (PP) no sólo ha dado apoyo público al veto arbitrario de su compañero el Subdelegado del Gobierno a la pirotecnica valenciana de las Campanadas de Valenciana, pese a contar con todos los avalaes de seguridad, Bomberos y protección civil, sino que textualmente dice que en Madrid no se dispararon desde el Ayuntamiento sino “desde una placita que hay detrás”. Amigo Félix, ¡con lo que tú has sido! Y ahora con el afán de trolear ya no respetamos ni las lecciones de Barrio Sésamo. Arriba, Abajo, Delante, Detrás…”

Hui Félix Crespo (PP) no només ha donat suport públic al veto arbitrari del seu company Subdelegat del Govern a la…

Posted by Pere Fuset on Sábado, 9 de enero de 2016

“ÚLTIMA HORA:

Hui Félix Crespo (PP) no només ha donat suport públic al veto arbitrari del seu company Subdelegat del Govern a la pirotècnia valenciana de les #CampanadesVLC a pesar de comptar amb tots els avals de seguretat, Bombers i protecció civil sinó que textualment diu que a Madrid no es dispararen des de l’Ajuntament sinó “desde una placita que hay detrás”.

Amic Félix, ¡con lo que tu has sido! I ara amb l’afany de trolejar ja no respectem ni les lliçons de Barrio Sésamo.”

Hui Félix Crespo (PP) no només ha donat suport públic al veto arbitrari del seu company Subdelegat del Govern a la pirotècnia valenciana de les‪#‎CampanadesVLC‬ pesar de comptar amb tots els avals de seguretat, Bombers i protecció civil sinó que textualment diu que a Madrid no es dispararen des de l’Ajuntament sinó “desde una placita que hay detrás”.

Amic Félix, ¡con lo que tu has sido! I ara amb l’afany de trolejar ja no respectem ni les lliçons de Barrio Sésamo.

Em feu un favoret? .Mireu este vídeo. És el final de la Cavalcada de Reis d’ ahir a Madrid amb focs artificials al terrat de l’Ajuntament. Distància a l’Ajuntament de Madrid? Zero metres? No era així com es media per a la Subdelegació del Govern?

Allà , com a tantes altres ciutats, ho autoritzaren. Té lògica. Però a València ho vetaren expressament per a la nit de Cap d’Any baix l’amenaça de visita de la Guardia Civil i sanció. La única raó, els “zero metres”.

El Subdelegat de Govern podria fer-nos un regalet de Reis i explicar quina és la diferència i si es fa servir un tipo de metre diferent a Madrid i a València. Si allà realment estaven levitant sobre l’aire o senzillament, com denunciàvem, es tracta d’un intent del PP de boicotejar les mateixes ‪#‎campanadesVLC‬ que RTVE va ignorar i que milers de valencians i visitants van secundar amb civisme i el màxim bon rotllo.

No és just que per sectarisme polític perjudiquen al sector pirotècnic valencià i al conjunt de la societat.

Si simplement volia fotre a un rival polític a la pròxima li propose que em faça petorretes. Serà igual d’infantil i afectarà molt menys a la ciutat que el seu boicot.

 

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.