Garcia demana a Macian que “deixe d’embrutar el debat polític i usar la institució de manera partidista”

Ignasi GarciaL’edil ha qualificat “d’impresentable que el portaveu popular vulga fer creure que s’amaguen els resultats de la comissió quan tothom sap que s’elevaran i es debatran al plenari”

El president de la Comissió Plenària de Govern Obert i Participació, Ignasi Garcia, ha demanat una vegada més al Partit Popular que “cesse d’una vegada d’utilitzar les nostres institucions per a usos electoralistes i partidistes i deixe d’embrutar el debat polític”.

Garcia ha recordat al portaveu adjunt dels populars, Juanjo Pérez, que “si ells hagueren complit amb les seues obligacions i ho hagueren portat a la comissió corresponent en lloc d’utilitzar el Codi de Bon Govern com una arma llancívola, este tema estaria ja tancat”.

El president també ha qualificat “d’impresentable que Pérez intente fer creure que es tracta d’amagar la resolució de la comissió quan tots els membres saben, o com a mínim haurien de saber, que els resultats de la mateixa van a ser elevats i debatuts en el plenari de Castelló”.

Per últim, Garcia ha recriminat al senyor Pérez que “tal volta per a ell no, però el dia 7 és laborable i la gran majoria dels mortals treballem. Si ell no té ganes de treballar, és una altra cosa”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.