Giner acusa a Ribó i a Marzá de passar-se la pilota en compte de solucionar els barracons

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, hi ha acusat a l’alcalde de València, Joan Ribó, i al conseller d’Educació, Vicent Marzá, de mirar cap a un altre costat mentres les pluges han provocat greus problemes als 400 alumnes que estudien en els barracons del col·legi 103. “Ribó diu que la construcció del nou col·legi no és assumpte seu ja que la competència és de la Conselleria i Marzá diu que no es construïx el col·legi perquè no estan les llicències municipals. El drama és que cap té voluntat de solucionar-ho ni es responsabilitza de la falta d’infraestructures escolars que patixen 400 xiquets en la ciudad”, ha dit Giner, que ha recordat que en tota la Comunitat hi ha 7.000 alumnes que estudien en col·legis en las que totes las aules son barracons més 13.000 els centres educatius del qual estan formats parcialment por barracones.

fernando-giner
image-425954

El portaveu de C’s ha recordat a l’alcalde que “qualsevol problema que tinga un ciutadà de València és responsabilitat de seua, de tots els membres de l’equip de Govern i de tots els regidors”. En este sentit, Giner ha visitat este matí el Col·legi 103 on ha comprovat els problemes ocasionats per les pluges. “No accepte que Ribó diga que els barracons no són assumpte seu. Hi ha quadros elèctrics mullats, amb el perill que això suposa. A més, s’han mullat els llibres de quint de primària i els que tenien guardats del programa de Xarxa Llibres”, ha dit Giner.

“Estem davant d’un problema de falta de voluntat política en la Ribó es refugia en excuses de mal gestor. L’alcalde ha de negociar amb la Conselleria d’Educació i arribar a acords, ha de solucionar els problemes dels ciudadanos”, ha explicat Giner.

El portaveu de C’s ha destacat que en el pla d’actuacions de la Conselleria d’Educació per a esta legislatura es va anunciar que l’inici de les obres del nou col·legi 103 que substituirà l’actual centre íntegrament format per barracons s’iniciaria en el segon semestre d’enguany. Pels terminis que té una adjudicació d’este tipus, ha explicat Giner, el dit compromís serà incomplit. “Si volem tindre una educació pública de qualitat, hem de començar per les educacions educativas”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.