Giner acusa Ribó d’ineficàcia al registrar València el seu rècord de desocupació juvenil

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, hi ha acusat a l’alcalde de València, Joan Ribó, de “ineficaç” ja que la ciutat ha marcat rècord de desocupació juvenil de la legislatura. “Són més de 4.000 jóvens els que estan apuntats a la llista de la desocupació. La tendència des que Ribó és alcalde és la de l’augment de la desocupació juvenil”, ha lamentat Giner.fernando-giner

El grup Ciutadans ha presentat una moció al Ple per a invertir esta situació. “El ocupació ho creguen els empresaris i Ribó està centrat en els gestos i la polèmica. La nostra labor d’oposició consistix a posicionar a València com una ciutat de referència de l’activitat econòmica en què els seus jóvens tenen oportunitats i per a això cal facilitar des de la política un marc en què es propicie la creació d’ocupació. Volem facilitar la contractació estable de menors de 30 anys”, ha dit Giner.

La moció del grup municipal s’ha basat en les propostes presentades pels Jóvens de Ciutadans de la Comunitat Valenciana en el Primer Campus Ciutadà. La moció presentada en l’Ajuntament de València proposa incorporar una clàusula social que atorgue una major puntuació en els concursos públics a les empreses que oferisquen contractes estables i de qualitat als menors de 30 anys. La moció també inclou realitzar estudis que determinen quines avantatges fiscals de qualsevol índole es poden aplicar amb l’objectiu que els convenis entre Ajuntament, empreses i centres educatius aconseguisquen incorporar al mercat laboral al nombre més gran de jóvens.

Per a concloure, Giner ha dit: “Los jóvens són el futur de la ciutat pel que han d’estar en el centre de la política municipal. Les dades demostren que les accions continuistes que està realitzant Ribó han portat als jóvens a un rècord de desocupació i des de Ciutadans exercirem el nostre paper d’oposició amb l’objectiu d’invertir esta falta de gestió de l’alcalde”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.