Giner censura a Ribó per “no saber conjugar la innovació amb la tradició de la festa fallera”

València Notícies | Redacció.- “Ribó ha demostrat que no sap conjugar la innovació amb la tradició de la festa fallera. L’exemple és la falla infantil de l’Ajuntament de València. Ningú diu ‘no’ a la innovació però la veritat és que monuments com el citat no arrepleguen el sentir general dels valencians”, ha dit el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València Fernando Giner, que ha lamentat la falta de coordinació entre les àrees de l’Ajuntament i la falta de neteja que patix la ciutat.Fernando Giner.

Segons ha explicat Giner, la descoordinació de l’equip de govern de Ribó ha augmentat durant els dies festius. “La descoordinació entre regidories ha crescut durant les Falles. S’ha vist una vegada més, especialment, entre les àrees de Festes i de Seguretat Ciutadana”, ha afirmat Giner sobre la cancel·lació dels concerts de grups valencians que segons Pere Fuset s’anaven a realitzar dins de falla municipal.

Després de la finalització de les festes, Giner ha lamentat que “la ciutat el 20 de març està resacosa”. “La brutícia continua en el carrer. Els sòls estan apegalosos i els carrers continuen olent. Nosaltres estem acostumats que el 20 de març és com si no hagueren existit les Falles i hui, per descomptat, hi ha mostres i senyals de brutícia en tots els carrers”, ha dit Giner.

D’altra banda, el grup municipal Ciutadans ha transmés el seu “agraïment” a la Policia Local de València, als bombers i al personal de neteja per “l’esforç realitzat durant estos dies. El seu treball es veu penalitzat per la falta d’efectius per la falta de gestió dels regidors i de Ribó ja que més interés no poden posar estos professionals”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.