Giner censura que el pla de turisme es base únicament en el volum

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha censurat el Pla de Turisme 2017-2020 ja que està basat a incrementar el volum en vegada elevar el gasto turístic. “Buscan el volum pel volum i això genera soroll, carrers plens i mentres que l’objectiu d’increment de gasto mitjà diari es limita a pujar en línia amb l’IPC”, ha dit Fernando Giner. Respecte a l’increment de pernoctacions, el pla aspira a créixer un 34%.”Fernando Giner.

Entre els tipus de turismes pels quals aposta el pla, entre els que destaca el turisme de congressos i el gastronòmic, Fernando Giner ha dit: “A priori podem compartir estos nínxols de turisme ja que tenen una major capacitat de gasto, deixen més diners en la ciutat i permeten la creació d’ocupacions amb majors sueldos”. No obstant això, Giner ha explicat: “Existe una contradicció entre els objectius qualitatius de veta de mercat que pretén el pla amb els objectius quantitatius de gasto mitjà diari. Amb els objectius de gasto que s’han marcat el turisme gastronòmic haurà de ser de menú de dia perquè volen que en 2020 es gaste a València un 70% del que hui gasta un turista en Madrid”.

Per a concloure, Fernando Giner ha dit: “Las aspiracions del Govern de Ribó no arriben ni a recuperar els nivells de precrisi de gasto mitjà diari que va tindre Valencia”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.