Giner censura que la lluita de poder en el tripartit perjudica l’activitat econòmica de la ciutat

València Notícies | Redacció.– El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha censurat que l’enfrontament dins del tripartit estiga afectant l’activitat econòmica de la ciutat. “El tripartit està en una guerra, en una lluita de poder pel repartiment dels pressupostos. Tornen, una altra vegada, a lluitar pels seus butaques en compte de preocupar-se per oferir una proposta coordinada per als ciutadans”, ha dit Fernando Giner.fernando-giner

El portaveu de C’s ha explicat: “Han desconvocat per segona vegada en una setmana el consell d’administració del Palau de Congressos, que és on s’han d’aprovar els pressupostos de 2017 i el motiu és la lluita interna que tenen els socis del tripartit”.

En este sentit, Giner ha recordat a l’alcalde de València, Joan Ribó, que el Palau de Congressos és “un element clau ja que ha de ser el motor del turisme congresual en la ciutat de València”. No obstant això, el portaveu de C’s hi ha assenyalat: “El Palau de Congressos està sent perjudicat per les guerres internes entre el partit socialista, Compromís i Podem”.

Als dos ajornaments del Palau de Congressos se suma també el canvi de dates del consell d’administració de l’EMT, tal com ja va ocórrer l’any passat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.