Giner critica la inacció de Ribó en el Cabanyal quan es complix un any de la firma del manifest per a la seua revitalització

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha criticat l’alcalde de València, Joan Ribó, perquè “quan es complix un any de la firma del manifest del Cabanyal, el barri no ha experimentat cap canvi. Ribó no ha implantat mesures per a la reactivació econòmica, la seua falta de gestió és evident”. Declaracions de Fernando Giner, després de reunir-se este matí amb què l’Associació de Comerciants i Professionals del Marítim (ACIPMAR) per a fer balanç de l’estat del barri després de complir-se hui un any del manifest firmat per tots els partits polítics, menys el PP, que buscava la revitalització del Cabanyal.

Giner con la Asociación de Comerciantes y Profesionales del Marítimo.
image-365432

“Els comerciants ens han transmés el seu descontent i les seues reivindicacions. Ha passat un any sense que la reactivació econòmica haja arribat al Cabanyal. És el moment de fer balanç sobre la gestió que el tripartit ha realitzat en esta zona”, ha afegit el líder de C’s.

“Volem saber quantes llicències ha concedit el consistori durant l’últim any i quants nous comerços s’han beneficiat de les bonificacions proposades per C’s i aprovades pel ple”, ha afegit Giner referint-se a la bateria de preguntes, realitzades hui i dirigides a l’alcalde, sobre l’activitat econòmica generada en el barri del Cabanyal que comprén qüestions com quantes llicències noves s’han concedit, quantes empreses s’han pogut acollir als beneficis fiscals aprovats en el Ple de l’Ajuntament de València, quants canvis d’ús s’han produït, quina llesta d’espera hi ha en les llicències, quantes llicències hi ha pendents de ser autoritzades, quin és el termini mitjà de concessió d’una llicència, quin ha sigut l’increment en el nombre de sol·licituds de llicències i de quin tipus són i quants despatxos professionals han sol·licitat llicència d’obertura.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.