Giner (C’s) demana a Ribó que s’aclarisca amb el xicotet comerç

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha assegurat: “Ribó ha d’aclarir-se ja amb el xicotet comerç. Els comerços estan patint inseguretat jurídica per la falta de gestió de l’alcalde i de Compromís”. El portaveu de C’s ha fet estes declaracions després de reunir-se amb Isabel Cosme, presidenta de Cecoval, i membres de la junta directiva.

Fernando Giner ha explicat: “Este mes estan pujant l’impost de l’IBI. Mentrestant, en Compromís no s’aclarixen si es pot obrir o no els festius i entre el regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, i el director general de Comerç, Natxo Costa, estan discutint tots els dies. Pareix que l’acord que es va arribar en el Consell Local de Comerç sobre els horaris comercials tampoc serà definitiu perquè s’anuncien recursos”.

Fernando Giner.
image-357153

En esta línia Giner ha declarat que “a tot açò se suma la mobilitat, que afecta directament els negocis, i que està sense definir. Tot açò és una sèrie de despropòsits que està afectant els negocis i que es resumix en que hi ha inseguretat jurídica”.

El líder de C’s ha assegurat que totes estes situacions han fet que “tindre un comerç en la ciutat de València s’ha convertit en una aventura quasi imposible”. En este sentit, Fernando Giner ha afirmat: “Quan li diem a Ribó que no està gestionant i que li pesa la seua ideologia és la veritat com s’està veient en tot el que està afectant el comerç. Hui els comerços tenen una inseguretat jurídica que està afectant claríssimament els seus negocis i açò no ho podem permetre perquè gràcies als comerços es genera activitat econòmica i es crega ocupació. València és la que és gràcies als seus negocios”, ha insistit el portaveu de C’s.”.

Davant d’esta situació, Giner ha demanat a Ribó que “diga quina és la intenció que té per al xicotet comerç, si ho vol recolzar o no. Si ho vol recolzar, que facilite el desenrotllament del seu actividad”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.