Giner denúncia que les noves famílies nombroses tarden fins a sis mesos a aconseguir la bonificació en l’EMT

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat que les famílies nombroses de la ciutat tenen problemes per a accedir al bitllet multiviatge bonificat de l’EMT.Fernando Giner.

 “Les noves famílies nombroses de la ciutat de València han d’esperar fins a sis mesos perquè s’apliquen els descomptes en l’EMT als que tenen dret. L’Ajuntament exigix el carnet per a concedir el descompte d’entre el 20% i el 50% en el bitllet multiviatge i el tràmit s’està allargant actualment a l’entorn del mig any”, ha dit Fernando Giner.

El problema de les famílies nombroses radica en la lentitud de la Generalitat en l’emissió dels carnets que acrediten esta condició. “L’Ajuntament no ha de negar bonificacions i descomptes per exigir una documentació que no és accessible als ciutadans. València ha d’aconseguir que siga fàcil obtindre este carnet que es demana en els impostos municipals però que també és reclamat als valencians per l’administració autonòmica i central per a gestions com la declaració de la Renda, les matriculacions en les universitats o la taxa del DNI”, ha conclòs Giner.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.