Giner denúncia que Ribó no ha executat ni un de cada quatre euros d’inversió en huit mesos

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat que l’estat d’execució de gastos a 31 d’agost demostra que l’alcalde de València, Joan Ribó, no ha executat ni un de cada quatre euros d’inversió en huit mesos. “Només s’han executat el 23,5% de les inversions promeses per Ribó mentres que al juliol el nivell d’execució estava en el 23,43%. Per tant, queda clar que no han fet res a l’agost”, ha dit Giner.

Giner ha recriminat l’alcalde que desaprofite el mes d’agost per a acabar inversions en els barris. “Ribó ha desaprofitat agost per a acabar les obres en les voreres i així afectar menys els veïns”, ha declarat Giner.

El portaveu de Cs ha assegurat que el baix nivell de les inversions compromeses en el pressupost demostra el poc interés que té Ribó en les persones. “Diu que faran moltes coses i després no les complixen. El pressupost és només un repartiment de poder”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.