Giner: “Després de 400 dies, la gestió del tripartit continua sent decepcionant”

València Noticies | Redacció.- “Després de 400 dies, la gestió del tripartit continua sent decepcionant. A pesar que Ribó ha gestionat des de la comoditat d’uns pressupostos propis i un govern en majoria, ha demostrat la seua incapacitat per a portar a València al lloc que es mereix”, ha declarat el portaveu de C’s, Fernando Giner, durant el seu discurs en el debat de l’estat de la ciutat que este matí s’ha celebrat en l’Ajuntament de València.

Giner ha recordat que el tripartit “va fer unes promeses sabent que no les podien complir. dels 36 punts que van prometre, no han fet res en 21”. “No són el canvi, són un contracte mercantil en què Ribó i ‘els seus xics’ es repartixen els càrrecs a capritx quan no a ganivet”, ha destacat el portaveu de C’s.

fernando-giner
image-422384

Durant el discurs, Giner ha repassat la gestió en cinc punts. “Ribó està incomplint els pressupostos, ha volatilitzat partides i ha hagut de rescatar empreses públiques com les EMT o el Palau de Congressos”, ha apuntat.

En el pla social Giner ha denunciat que l’alcalde ha fallat en les ajudes als desfavorits. “Ribó va prendre el càrrec dient que rescataria persones, què ha fet excepte empitjorar la situació d’aquells que abans obtenien menjar del banc d’aliments?”, ha relatat Giner.

“Els elevats índexs de desocupació són un altra gran fracàs de Ribó, les xifres són alarmants i s’enceben amb els jóvens i les dones”, ha destacat el portaveu de C’s. Respecte al turisme, Giner ha assegurat que València patix l’estratègia “low cost de Ribó”.

D’altra banda, Giner ha fet insistència en les deficiències de València en educació. “Les ajudes a les guarderies estan generant molta incertesa a les famílies i inclús moltes han optat per no escolaritzar. I a este pas els barracons es van a eternitzar”, ha postil·lat.

Giner ha recordat que València és una ciutat amb grans infraestructures pendents, una política de mobilitat caòtica, a més d’estar coberta de brutícia i patir greus problemes de soroll.

Per a concloure, Giner s’ha referit al grup popular: “Han de treballar en la regeneració, reflexionar i fer un exercici de responsabilitat pensant en els valencians així com en la necessitat que els valencians recuperen la confiança en esta institució”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.