Giner: “El Consell deu 6,5 milions a l’Ajuntament per a servicis socials i altres 3 milions per a depuradores”

València Notícies | Redacció.- “El Consell deu 6,5 milions a l’Ajuntament per a servicis socials i altres tres milions per a les depuradores”, ha declarat el portaveu de C’s Fernando Giner després de l’anunci de la Generalitat de la transferència d’un fons de cooperació municipal a l’Ajuntament de València.Fernando Giner.

Segons l’últim estat d’execució de gastos i ingressos del pressupost municipal a 30 de novembre, la Generalitat encara deu a l’Ajuntament de València quasi 10 milions d’euros. “La Generalitat deu a València 6,5 milions d’euros per a programes de servicis socials i altres tres milions d’euros per a la depuració d’aigües. Estes transferències haurien d’estar ja abonades”, ha afirmat Giner, qui ha destacat que açò respon a una “total falta d’estratègia i falta de gestió. La de Puig és una gestió a pegats”.

El portaveu de C’s ha lamentat que l’anunci d’una transferència per a l’Ajuntament es vaja a aprofitar per a “un nou repartiment de poder de poder entre el tripartit. Vilar ha reconegut que el destí dels diners es decidirà entre els tres partits municipals del tripartit. Este pacte de butaques no atén els ciutadans sinó als seus propis interessos”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.