Giner: “El PP va castigar al Cabanyal i ara Ribó incomplix els seus compromisos electorals”

València Notícies | Redacció.- “El PP va castigar al Cabanyal i ara Ribó no està complint les seues promeses electorals referents al dit barri”, ha declarat el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner. Giner ha fet insistència en “els greus problemes que patixen les persones que viuen en El Cabanyal”. Entre ells ha destacat “la inseguretat, la falta de neteja, la deixadesa, la degradació social, l’okupación i l’especulació”.Fernando Giner.

“Ribó no està actuant de manera diligent per la recuperació del barri”, ha dit el portaveu de Cs.

“La seua mala gestió està fent que els problemes s’enquisten i a més va anunciar la rehabilitació imminent del barri amb fons europeus sense saber la data de recepció de dites ayudas”, ha afegit.

“No contribuïx a la recuperació del barri la descoordinació entre les diferents regidories”. “El contracte de poder del tripartit està afectant directament els ciudadanos”, ha destacat Giner.

“Fa falta més i millor inversió i no ens referim només a l’econòmic sinó també al vessant social”, ha conclòs el portaveu de Ciutadans.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.