Giner: “És intolerable que els alumnes del CEIP 103, a més d’estudiar en barracons, es mullen”

València Notícies | Redacció.- “És intolerable que els alumnes del CEIP 103, a més d’estudiar en barracons, es mullen quan plou”, ha declarat el portaveu de C’s en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, després de conéixer que, a causa de les pluges produïdes a València durant les últimes hores, la zona d’infantil de col·legi i la classe de 5t de primària ha patit inundacions.

fernando-giner
image-428494

Ribó i Marzá estan incomplint constantment les seues promeses electorals. Els pares es mostren desanimats i descoratjats. Amb eixes paraules ens ho transmeten i no és per a menys. Fa dos setmanes es van concentrar en les portes del col·legi per a denunciar que este ja es va inundar al setembre i per a reclamar les reformes oportunes”, ha explicat el portaveu de C’s.

“És intolerable que el nou CEIP 103 no estiga en marxa i que, a més d’haver d’estudiar en barracons, els més de 400 alumnes del centre hagen de viure unes circumstàncies tan precàries”, ha destacat Giner, el qual ha recordat que de vegades els menors corren perill “ja que l’aigua de pluja entra pels quadros elèctrics i instal·lacions d’aire condicionat”.

Fernando Giner ha fet insistència en què les pluges del mes de setembre van mullar llibres que “els pares han hagut de tornar a comprar i no se’ls ha reposat els diners”. “Els han promés un doble sostre, una tanca més alta ja que la que tenen no complix els paràmetres de seguretat, i com a resposta troben que Ribó li passa la pilota a Marzá i viceversa, així no hi ha manera de solucionar res”, ha lamentat Giner.

El portaveu de C’s ha recordat que “Ribó no va voler declarar València ciutat lliure de barracons quan C’s ho va proposar en el ple”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.